Heb jij nood om er even tussenuit te zijn en terug te connecteren met jezelf? In onze Practice The Inside retraites leg je de focus op jezelf en is er ruimte om te beleven wat er op dat moment is. Je krijgt kans om te connecteren met een prachtige omgeving en fijne mensen. Laat hier achter wat je niet wil en keer overtuigt terug naar wat je wel wil.

Dit is een ervaringsreis, waarna je meer uit je valies haalt dan vuile kleren en een ontspannend gevoel. Een retraite waarin je in groep reist en je terug kennis maakt met nieuwe of slapende delen binnenin jezelf,  waardoor je lichter en energieker naar huis gaat. In deze retraite reizen we samen doorheen het land en begeleiden we zowel je innerlijke reis als verblijf ter plaatse professioneel en met veel plezier.   

In onze Practice The Inside-belevingsreis verkennen we met een select groepje een prachtig land met geweldig klimaat en héérlijk eten. Om zo te leren vertragen in het leven en jezelf te herontdekken.

In onze retreats spendeer je veel tijd aan jezelf om tot de nodige inzichten te komen. Maar je spendeert ook tijd in groep om samen te verbinden en te genieten van elkaars energie. Deze energie en verbinding zorgen voor een ervaring en een band die je niet snel zal vergeten.

In de retreats volg je het Practice The Inside programma waarin we je ondersteunen als erkende integratief psychotherapeut en integratief coach.

 

Wil je je graag inschrijven voor één van onze selecte retreats? Of heb je een vraag? Wij horen graag van je.

© 2023 Practice the Inside - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid