Heb jij nood om er even tussenuit te zijn en terug te connecteren met jezelf? In onze Practice The Inside retreats leg je de focus op jezelf en is er ruimte om te beleven wat er op dat moment is. Je krijgt kans om te connecteren met een prachtige omgeving en fijne mensen. Laat hier achter wat je niet wil en keer overtuigt terug naar wat je wel wil.

Welkom bij onze unieke groepsreizen waar je meer uit je valies haalt dan vuile kleren en een ontspannend gevoel. Elk van onze reizen zijn bijzondere retreats waarin je in groep reist en je terug kennis maakt met nieuwe of slapende delen binnenin jezelf,  waardoor je lichter en energieker naar huis gaat. We begeleiden naast je reis doorheen prachtige landen ook jouw persoonlijk innerlijke reis met telkens een aangepast Practice-the-inside-programma.  

We begeleiden onze reizen altijd in duo waardoor we met een vleugje humor en heerlijk enthousiasme onze inzichten en verschillende doch aanvullende manier van aanpak met jouw delen. 

In onze retreats spendeer je veel tijd aan jezelf om tot de nodige inzichten te komen. Maar je spendeert ook tijd in groep om samen te verbinden en te genieten van elkaars energie. Deze energie en verbinding zorgen voor een ervaring en een band die je niet snel zal vergeten.

In de retreats volg je het Practice The Inside programma waarin we je ondersteunen als erkende integratief psychotherapeut en integratief coach.

Tot gauw op één van onze infosessies, 

Johanna en Katrien

 

 

Wil je ons graag beter leren kennen, neem dan een kijkje bij ‘ons team’. 

Wil je je graag inschrijven voor één van onze selecte retreats? Of heb je een vraag? Aarzel niet en neem gerust contact op. 

© 2024 Practice the Inside - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid