In deze unieke ‘Practice The Inside-belevingsreis’vind je alles wat je nodig hebt om jezelf nog beter of anders te leren kennen. Deze groepsreis is voor jou als je het gevoel hebt om even uit die comfortzone te willen komen.

Om eens iets lekker enkel en alleen voor jezelf te doen. Om jezelf een spannend avontuur te geven waar je nog lang zal over napraten. Om jezelf te inspireren, nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe geuren, kleuren en smaken te ontdekken. Vertragen en genieten staat centraal, al maak je doorheen deze groepsreis ook een prachtige innerlijke reis binnen jezelf aan de hand van ons Practice The Inside -programma.

In onze Practice belevingsreis is er de ideale mix tussen werken aan jezelf, genieten van de prachtige natuur en héérlijk eten.

Als je terug voet zet op Belgische bodem zal je…

 • Een unieke levenservaring achter de rug hebben.
 • Vrienden voor het leven gemaakt hebben.
 • Dichter bij jouw innerlijke rust leven.
 • Meer zelfvertrouwen ervaren.
 • Volledig opgeladen zijn.
 • Meer energie hebben.

Kortom, een unieke ervaring waar je alleen maar beter van wordt!

In onze Practice The Inside-belevingsreis verkennen we met een select groepje het prachtige Senegal. Waar je leert vertragen in het leven en jezelf herontdekken.

We beschikken hier over een prachtige B&B die volledig afgehuurd is voor onze groep. Daarnaast worden alle uitstappen gedaan met plaatselijke gids en privévervoer. We eten op fijne plaatsen in lekkere restaurantjes met hier en daar tijd en ruimte voor wat Senegalese ambiance.

Zo ziet het programma eruit.

Dag 1: Aankomst en verwelkoming + Practice-the-Inside-programma.

Dag 2: Verkennen van Saly + Practice-the-Inside-programma.

Dag 3: Daguitstap naar Sine Saloum Delta, met onderweg een bezoek aan een lokaal dorpje. Er is ook een boottocht doorheen de prachtige delta met de mangroven en zijn vele vogels. We lunchen in een ecolodge op een eiland en brengen met paard en kar een bezoek aan lokale eilandbewoners. Afsluiten doen we met het Practice-the-Inside-programma.

Dag 4: Een keramiek workshop met optionele uitstappen zoals een jeepsafari, quad-tour, bezoek aan het zwembad of strand, samen met de lokals kledij en schoenen maken etc. + Practice-the-Inside-programma.

Dag 5: Halve daguitstap naar Somone Delta waarbij je de optie krijgt om te golfsurfen + Practice-the-Inside-programma.

Dag 6: Daguitstap naar slaveneiland De Goré. Hier word je ondergedompeld in geschiedenis waar je even stil van wordt… Afsluiten doen we met het Practice-the-Inside-programma.

Dag 7: Een stranddag aan ‘Safari Beach’.

In deze reis zit alles inbegrepen behalve de optionele uitstappen, vluchten en alle drank en privé-uitgaven.

Meest gestelde vragen over deze groepsreis naar Senegal

 • Is Dakar veilig?
  Over het algemeen wordt Dakar beschouwd als een relatief veilige stad, maar zoals bij elke grote stad is het belangrijk om waakzaam te blijven en gebruikelijke veiligheidsmaatregelen te nemen, zoals het vermijden van afgelegen gebieden ’s nachts en het beschermen van persoonlijke bezittingen.

 • Is Senegal een vakantieland?
  Ja, Senegal wordt vaak beschouwd als een populaire bestemming voor toeristen vanwege de diverse culturele, historische en natuurlijke attracties. Het land biedt een mix van prachtige stranden, wildlife, rijke muziek- en danscultuur, levendige markten en historische locaties.

 • Waarom Senegal bezoeken?
  Senegal heeft veel te bieden aan bezoekers. Het land heeft een rijke geschiedenis en cultuur, met fascinerende etnische groepen en tradities. Het heeft prachtige natuurlijke landschappen, zoals de uitgestrekte Sahara-woestijn, mangroves, nationale parken en tropische stranden. Bovendien staat Senegal bekend om zijn levendige muziekscene, heerlijke gerechten en gastvrije bevolking. Een bezoek aan Senegal kan een unieke culturele ervaring bieden en de mogelijkheid om landschappen te verkennen.

Wil je je graag inschrijven voor deze groepsreis? Of heb je een vraag? Wij horen graag van je.

© 2024 Practice the Inside - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid