Een unieke groepsreis met een spiritueel tintje

Welkom bij onze bijzondere groepsreis naar Javea, een prachtige bestemming aan de Costa Blanca in Spanje. Op deze reis ontdekken we samen de mooie kustplaats Javea met haar hoogtepunten. Onze reis is niet alleen ontworpen om de schoonheid van de omgeving te ervaren, maar ook om de mooiheid van je eigen innerlijke wereld te verkennen. We zullen werken met diepe coachvragen, somatisch bewustzijn, deelcirkels, momenten van stilte en het bewonderen van de natuur. Hieronder vind je een blik op wat je kan verwachten.

Verkennen van de Natuur en Bezienswaardigheden: We beginnen met het verkennen van de prachtige miradors van Javea, waar je adembenemende panoramische uitzichten zult ervaren. Vervolgens duiken we in de bruisende haven van Javea en Denia om de maritieme charme van deze steden te ontdekken. We brengen ook ontspannen dagen door op de zonovergoten stranden van de Costa Blanca en het verkennen van de historische straten van Javea. Ook wandelen in de natuur en snorkelen in kristalhelder water staat op ons programma.

Practice the Inside programma waarin innerlijke reflectie centraal staat:  Naast het verkennen van de fysieke schoonheid van Javea, nodigen we je uit dieper in jezelf te duiken. We roepen jouw somatisch bewustzijn op en werken met diepgaande coachvragen en verschillende technieken (Visualisaties, meditaties, manifestaties, creatief werken met mind and body en lichaamsgerichte focustechnieken) om je bewust te worden van je innerlijke wereld, dromen, doelen en obstakels.

Verbondenheid en Rust: Tijdens de reis zullen we deelcirkels creeëren waarin we onze ervaringen kunnen delen. Stiltemomenten in de natuur zullen ook bijdragen aan een gevoel van diepe rust en verbondenheid met de omgeving en elkaar

Unieke accommodatie: We verblijven op een unieke locatie in het nationaal park de Montgo, op slechts enkele passen van het prachtige uitkijkpunt Les Molins. Weg van de drukte biedt deze accommodatie de perfecte omgeving voor verstilling, verdieping en verbinding met de natuur, jezelf en de groep.

Twee voor de prijs van één: We laten jullie proeven van het begeleiden in duo waardoor we verschillende perspectieven aanreiken, een breder scala aan ideeën en inzichten kunnen meegeven en de groep op een veilige manier kan verbinden. We zijn een krachtige tandem met elk een verschillende en tegelijkertijd aanvullende aanpak. Samen begeleiden we je niet alleen doorheen dit prachtige land maar ook op je persoonlijke, innerlijke reis. Dit alles met een heerlijk vleugje humor en een grote dosis enthousiasme.

Door de verkenning van de uiterlijke wonderen van Javea te combineren met de verkenning van je innerlijke zelf, biedt deze ervaringsreis een unieke kans voor zelfontdekking, reflectie en persoonlijke ontwikkeling. Omarm deze betoverende bestemming en begin aan een reis waarbij je niet alleen de stad ontdekt, maar ook jezelf en boeiende anderen.

Deze reis is ideaal voor iedereen die op zoek is naar avontuur, zelfreflectie en de mogelijkheid om te groeien en te verbinden met gelijkgestemde individuen. We kijken er naar uit om deze bijzondere reis met jullie te delen en samen unieke herinneringen te creëren.

Concreet programma

 • Donderdag 17 oktober : Aankomstdag, Practicetheinside-programma start om 19u, maaltijd wordt voorzien in ‘ Entre Los Molinos’ . 
 • Vrijdag 18 oktober: Ontbijt op onze verblijfplaats ‘ Entre Los Molinos’, practicetheinside-programma//wandeling in het natuurpark Montgo// dineren in Casa Brisa.
 • Zaterdag 19 oktober: Ontbijt op het dak van ‘ Entre Los Molinos’, Practicetheinside-programma//begeleide excursie op zee langs de kustlijn van Javea// het bruisende avondleven in het havenstadje Denia verkennen met heerlijk dineren in een Deniaanse tapasbar. 
 • Zondag 20 oktober: Rustdag waarin je zelf kan kiezen wat je graag wilt doen. Strand, paardrijden, bergwandeling, excursie met scooters, aan het zwembad relaxen…Je doet gewoon lekker je eigen zin// BBQ in Entre Los Molinos met practicetheinside-programma
 • Maandag 21 oktober: Ontbijt in Denia in de Chabada// bezoek aan de locale markt//wandeling Portitxol, Mirador Cabo de la nao en Platja Granadella // samen lekker koken in Entre Los Molinos, met producten verworven van de markt gekaderd in ons practicetheinside-programma
 • Dinsdag 22 oktober: Stiltewandeling met zonsopgang//  practicetheinside-programma verwerkt in een bezoek aan de tuin van L’ Albarda//lunch in Chabada Javea// Vrij moment in Javea//bezoek aan wijngaard waar we dineren met zonsondergang 
 • Woensdag 23 oktober: Ontbijt in Entre los Molinos en practicetheinside-programma tot en met 12u // Afscheid

Meest gestelde vragen over retreats

 • Wat doe je op een retreat?
  Op een retreat neem je deel aan activiteiten die gericht zijn op ontspanning, introspectie, persoonlijke groei en welzijn. Dit kan onder andere meditatie, yoga, workshops, reflectieve oefeningen, gezonde voeding en rustige omgevingen omvatten.
 • Wat is een retreat?
  Een retreat is een speciale vakantie waarbij je je terugtrekt uit de dagelijkse routine en de drukte van het leven. Het is een tijd om te ontspannen, op te laden en te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Retraite vakanties kunnen zich richten op verschillende aspecten, zoals spiritualiteit, mindfulness, wellness, creativiteit of lichamelijke gezondheid.
 • Waarom een retreat?
  Een retreat kan verschillende voordelen bieden, zoals het verminderen van stress, het vergroten van zelfbewustzijn, het bevorderen van emotionele en fysieke welzijn, het verkrijgen van nieuwe inzichten, het loslaten van oude patronen en het vinden van innerlijke rust. Het is een gelegenheid om te ontsnappen aan de dagelijkse routine en tijd te nemen voor zelfzorg, groei en herstel.

Wil je je graag inschrijven voor deze groepsreis? Of heb je een vraag? Wij horen graag van je.

© 2024 Practice the Inside - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid