Fien Peperstraete 

Integratief therapeut & relatietherapeut. i.o.

Hallo, ik ben Fien Peperstraete, een integratieve therapeut met een speciale interesse in psychosomatiek, begeleiding bij lichamelijke ziekte en relatietherapie. Ik bied een veilige en ondersteunende ruimte voor individuen en stellen die op zoek zijn naar heling, groei en verbinding.
 
Als integratief therapeut koester ik een holistische visie die het welzijn van mijn cliënten in zijn geheel omvat. Mijn benadering erkent de complexe interacties tussen lichaam, geest en emoties, en ik geloof sterk in de kracht van het integreren van diverse therapeutische methodieken om een diepgaande en duurzame heling te bevorderen.
 
In mijn sessies nodig ik cliënten uit om zichzelf te zien als een geheel, waarbij alle aspecten van hun leven en ervaringen in aanmerking worden genomen. Door het verkennen van zowel verbale als non-verbale communicatie, het onderzoeken van gedachten en gevoelens, en het integreren van lichaamsgerichte technieken, streven we samen naar een dieper begrip en evenwicht.
 
En voor koppels die hun relatie willen versterken, communicatieproblemen willen aanpakken, of een diepere emotionele band willen opbouwen, bied ik relatietherapie aan. Of je nu langdurige spanningen ervaart, intimiteitsproblemen hebt, of gewoon de wens hebt om opnieuw verbinding te maken, samen kunnen we werken aan het herstellen en vernieuwen van jullie relatie.
 
Als integratieve therapeut bied ik ook psychologische ondersteuning tijdens en na lichamelijke ziekte. Het ervaren van een lichamelijke ziekte kan een grote impact hebben op zowel het lichaam als de geest. Ik help individuen omgaan met de emotionele uitdagingen, angsten en stress die gepaard gaan met ziekte, en ondersteun hen bij het vinden van veerkracht en coping-strategieën tijdens en na deze moeilijke periode.

Jouw investering:

  • 60€ /uur 
  • Uit respect voor mijn tijd en dat van andere cliënten vragen we bij een annulatie binnen de 24u een volledige vergoeding.
  • Wil je graag meer info over mij? Check via de knop ‘Ons team’.

 

© 2024 Practice the Inside - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid