Coaching waardoor je beter in je vel zit

Heb je het gevoel dat jouw leven niet meer verloopt zoals jij het wil? En herken je jezelf niet meer? Laat één van onze gecertificeerde coaches je helpen.

Zodat je terug meer voldoening hebt, blijer in het leven staat en meer in balans leeft.

Geschiedkundig betekent ‘Coaching’ iemand met een koets (of ‘coach’) brengen van de plaats waar hij is naar de plaats waar hij wil zijn. 

Het doel van coaching is in eerste instantie het  bespreken en exploreren van jouw doelstellingen die je wil bereiken, vanuit het punt waar je nu staat, punt A. Eens die geïdentificeerd zijn, gaan we samen met jou op zoek naar wat je kan doen om die doelen te behalen, punt B. Naast luisteren en ruimte creëren voor je noden, gaan we actie- en oplossingsgericht te werk.

Onze coaches met elk hun eigen specialiteit en persoonlijkheid staan voor je klaar.

Annemie Schillewaert

Veerkracht coach, Intermittent living coach

annemie@practicetheinside.be
0473 48 66 98

Maya Van den Broeck

Integrale coach, Systemisch coach

maya@practicetheinside.be
0477 93 56 93

Meest gestelde vragen over coaching

  • Wat is coaching?
    Coaching is een proces waarbij een coach een persoon, een team of een organisatie begeleidt om doelen te stellen, persoonlijke of professionele ontwikkeling te bevorderen en positieve verandering te stimuleren. Het richt zich op het vergroten van zelfbewustzijn, het identificeren van sterke punten en het ontwikkelen van vaardigheden om obstakels te overwinnen.

 

  • Wat is de kern van coaching?
    De kern van coaching is het faciliteren van groei, transformatie en prestatieverbetering. Het draait om het stellen van doelen, het verkennen van mogelijkheden, het identificeren van belemmeringen, het ontwikkelen van actieplannen en het bieden van ondersteuning om de gewenste resultaten te bereiken. Coaching stimuleert zelfreflectie, verantwoordelijkheid en het nemen van actie.

 

  • Wat is de meerwaarde van coaching?
    De meerwaarde van coaching ligt in het begeleiden en ondersteunen van individuen bij het bereiken van hun doelen, het stimuleren van persoonlijke groei en het bevorderen van succes en welzijn in verschillende aspecten van het leven.

Niet zeker welke coaching bij jou past? Of heb je een andere vraag? Wij horen graag van je.

© 2024 Practice the Inside - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid