Johanna Slembrouck

Integratief Coach

Welkom,

Als Integratief coach ga ik ervan uit dat er in elke stroming, methodiek en/of theoretische kader iets waardvol zit.

Concreet wil dit zeggen dat ik de waardevolle elementen uit verschillende visies meeneem en deze vertaal in mijn eigen manier van werken. Ik geloof dat de persoonlijke groei van ieder van ons binnen zichzelf ligt. We soms vast kunnen zitten aan bepaalde gedachtes of in lastige gevoelens waardoor we even de weg niet meer helder zien.

Binnen de coaching ga ik via een open visie samen met jou op zoek om je doelen, dromen en verlangens terug duidelijk te krijgen. We gaan via oefeningen en praktisch gerichte methodieken jouw persoonlijke groei stap voor stap in beweging brengen tot waar jij graag wilt staan. De advocaat van de duivel durf ik graag te zijn omdat het openbreken van onzichtbare, vastgeroeste patronen de weg vormt naar geluk en openheid. Ik werk graag met modellen vanuit het:

Integratief coachen

We werken samen in de ruimte, waar ik jouw doelen en opportuniteiten visueel naar buiten breng. Ik breng jouw probleemsituatie in kaart via pen, papier en allerhande materiaal om terug helderheid te scheppen in jouw doelen. Daarnaast werk ik via het dieptemodel op verschillende lagen binnenin jouw leven: gedachte, emotie, behoeften, systemen, identiteit en missie.

Oplossingsgericht coachen

Ik vergroot uit wat wel werkt en  laat los wat niet werkt. Voor elk probleem wordt gezocht naar constructieve alternatieven. We gaan samen op zoek naar kleine veranderingen die vaak grote bewegingen teweegbrengen. De focus ligt dus op het versterken van je zelfvertrouwen en het creëren van mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Voor wie

Coaching is ideaal wanneer je vooruit wilt in je leven, wanneer je wil groeien als mens, sociale vooruitgang voor ogen hebt of stappen wil zetten in je carrière. Veelvoorkomende thema’s binnen coaching zijn gerelateerd aan zelfzekerheid, assertiviteit, communicatie, faalangst, perfectionisme, HSP of hoogbegaafdheid. Ook werkgerelateerde thema’s komen aan bod, zoals omgaan met stress, timemanagement, burn-outpreventie, teambuilding, etc. Daarnaast zijn er ook de lichamelijke thema’s, zoals afvallen, gezondheid, sport en voeding.

Jouw investering

  • 70€/uur 
  • uit respect voor mijn tijd en dat van andere cliënten vragen we bij een annulatie binnen de 24u een volledige vergoeding.
© 2024 Practice the Inside - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid