Wendy Hollevoet

Integratief Therapeut i.o.

Integratieve psychotherapie brengt vanuit alle hoofdstromingen; de psychodynamische, de cognitief-gedragstherapeutische, de cliëntgerichte, de lichaamsgerichte, de systeemtheoretische, de oplossingsgerichte benadering en positieve psychologie,  zowel inzichten als technieken samen. 

 Vanuit integratieve psychotherapie ziet men een meerwaarde in al deze stromingen en gaat men vanuit die verschillende visies net die inzichten en technieken combineren om zo een op maat gemaakte aanpak voor de cliënt uit te stippelen.

Dat betekent dat ik zowel lichaamsgerichte als creatieve technieken kan combineren met gesprekstherapie, waarbij jouw noden steeds mijn uitgangspunt blijven.

Vanuit deze visie is er aandacht voor integratie van denken, voelen en doen.  Dat betekent dat ik jou bewust zal maken van verschillende aspecten van wie jij bent, waaronder jouw gedachten, jouw gevoelens, wat je daarbij lichamelijk ervaart en hoe je je gedraagt.  Die opgedane inzichten zijn nieuwe groeikansen en kunnen jou helpen om een richting te geven aan het leven dat bij jou passend is en waar jij naartoe wil streven.

Modellen/technieken die ik gebruik zijn: Window of Tolerance, onderzoek van het onbewuste, endogene en exogene inspiratie, relaxatie-oefeningen, ademhalingsoefeningen, autosuggestie, visualisatie, oefeningen rond zelfbeeld, kennis van onderliggende behoeften, focussing (verschillende vormen), ego-sterkte adhv beeldende werkvormen, geweldloos communiceren, psycho-educatie, …

Ik heet je alvast hartelijk welkom,

Wendy

Voor wie

Volwassenen (+ 18 jaar)

 Jouw investering en infogegevens

  • 65€/uur (Individueel)
  • 80€/75 minuten (koppel) 
  • 90€/90 minuten (koppel)
  • Uit respect voor mijn tijd en dat van andere cliënten vragen we bij een annulatie binnen de 24 uur een volledige vergoeding.
  • Wil je graag meer weten over mij en de manier waarop ik werk, neem dan alvast een kijkje op de website van mijn thuispraktijk: praktijkrewind.be
© 2024 Practice the Inside - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid