Katrien Van Dycke

Integratief Psychotherapeut / Integratief Coach / Docent en Trainer

Als klein meisje was ik al geïntegreerd door verhalen van en over mensen. Later als jongvolwassene kon ik eindeloos luisteren en filosoferen over het leven. Ik was geboeid door keuzes, wendingen, gevoelens en ideeën van anderen. Ik kon vaak elk verhaal een stukje begrijpen en het in onstuimig enthousiasme voor mensen opnemen. Ik vind me in het motto: ” Zeg nooit, nooit.” Een deel van mijn geluk ligt er nu in dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken. Ik werk op een gelijkwaardig niveau als mens met mensen en voor mensen. Een ander deeltje van mijn geluk vind ik in verbinding met mijn gezin, familie en vrienden.

– Afgestudeerd als master lichamelijke opvoeding in 2000
– Geaggregeerde voor het onderwijs in 2001
– Jongerencoach binnen de bijzondere jeugdzorg en het onderwijs 2002- 2018
– 4-jarige opleiding tot erkend psychotherapeut in de Integratieve Psychologie, afgestudeerd in 2015 aan de Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie.
– Erkend ICF coach via Yourcoach
– Erkend loopbaanbegeleider via de AIHP
– Meerdaagse vormingen in: Psychofysieke weerbaarheidstraining, via Richard Norman Ervaringsleren, via Outward Bound, Herstelgericht werken, via Ligand, ACT-Therapy, Geweldloze communicatie, via Blablabla, Psychodrama, via Moira Verhofstadt en Oplossingsgericht coachen via Sven Bussens. 

Ik ben naast therapeut/coach eveneens docent aan de Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie.

© 2024 Practice the Inside - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid