Elke Bruyneel

Ademcoach

Mijn persoonlijke zoektocht naar een vrij lichaam, een vrije stem en uiteindelijk ook het vrije ademen heeft mij veel gebracht. De transformerende Kracht van Adem, eenvoudigweg MOGEN ZIJN in alles wat is en leeft binnen onszelf is goud waard.

Ik ben bekend met de diepten van een emotioneel proces, het ontladen van je lichaam en ben gewoon om daarin aanwezig te blijven. Tijdens een ademsessie laat ik jouw lichaam vertellen. Het mooie hieraan is dat een lichaam nooit liegt en ons altijd datgene toont waar we klaar voor zijn. 

De wijsheid van ons lichaam en de kracht van adem is zo waardevol! Je bevrijden van oude patronen, opgeslagen trauma, ballast en ruis zorgt ervoor dat je lichaam en je adem opnieuw jouw kompas worden in het dagdagelijkse leven! 

Ik geef je graag die veilige plek om in te landen en opnieuw te ontdekken wie JIJ bent. 

Gun jezelf het cadeau van heling en transformatie en leef vanuit je pure kracht en energie.


Ik werd begeleid en getraind door vele inspirerende wijze mensen. Dankbaar voor wat ik van hen kreeg en mag doorgeven in mijn werk.

– Ademcoach-verbonden ademen bij Annette Weers en Debora Goedewaagen

– Liquid Breath Teacher bij Cora Verkuilen
– 4 jaar intensief Alexandertechniek bij Katrien Vanderbeke
– 2 jaar intensief Lichtenberger methode bij Ingrid Voerman en Priske Dehandschutter
– Meerdaagse vorming in Spierkettingen, methode Niek Brouwer.

Naast mijn job als ademcoach en lichaamsgerichte coaching ben ik eveneens freelance zangeres en werk ik als zangdocente aan het MUDA, kunsthumaniora te Evergem.

© 2024 Practice the Inside - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid