Carmen Windels

Herstelcoach

 

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe het is om te herstellen van een verslaving en/of een afhankelijkheid.Het proces kan heel moeilijk en confronterend zijn, het is dan ook essentieel om je professioneel te laten begeleiden. Graag wil ik je met mijn kennis, ervaring, humor, liefde en nuchterheid verwelkomen.

Mijn aanpak is rechtdoorzee. Het is belangrijk dat we eerlijk zijn met onszelf en met elkaar. Toegeven dat je geen grip meer hebt op jezelf en je gedrag is een eerste grote stap. Eerlijkheid, openheid, engagement en authenticiteit zijn voor mij belangrijke waarden. Bij mij hoef je je niet voor te doen als iemand anders. 

6 jaar geleden besloot ik om in de verslavingszorg te gaan werken bij De Kiem. De Kiem biedt hulp aan personen die problemen ervaren door het gebruik van drugs, alcohol of medicatie en aan hun omgeving.   

Naast mijn dagdagelijks werk in de verslavingszorg heb ik mijn kennis verdiept en methodieken aangeleerd die leiden naar rust en acceptatie.  Ik was al jaren clean maar toch merkte ik een onderliggende pijn, angst en depressiviteit die getriggerd werd door verschillende situaties. Ik stelde mij ook nog steeds afhankelijk op naar mensen.

Via mindfulness ben ik terecht gekomen bij zenboeddhisme en meditatie. Door meditatie, observatie, bewustwording en intentie leerde ik echt naar binnen gaan. Dit combineer ik met de Sedona methode

De Sedona methode is ongelooflijk effectief en blinkt uit in zijn eenvoud. Iedereen die mag kennismaken met deze methode, ervaart zijn diepe essentie in de sessie. Door het loslaten van beperkende, ongewilde overtuigingen en gevoelens ervaar je steeds meer vreugde, vrijheid, helderheid en onafhankelijkheid.

Wil je meer rust, acceptatie en vertrouwen in jezelf en je leven? Dan verwelkom ik je graag in mijn praktijk!

Liefs, Carmen

 

© 2024 Practice the Inside - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid