Carmen Windels

Herstelcoach

Herken je je in 1 van de volgende stellingen:

 • Verlies je de controle over je gebruik van alcohol en/of drugs? Wil je graag stoppen of minderen maar lukt het je niet?
 • Wil je anonimiteit? Vind je de drughulpverlening een stap te ver? Of wil je graag iets anders proberen dan de klassieke drughulpverlening?
 • Loop je steeds tegen dezelfde problemen/ moeilijke situaties aan en kan je hier zelf geen verandering in brengen?
 • Ben je op zoek naar rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam?
 • Ben je het beu om steeds maar te praten/analyseren en geen resultaat te zien in je leven?

In ons dagdagelijks leven ervaren we heel wat dingen of komen we in situaties terecht die heftige emoties, gedachten of lichamelijke ongemakken kunnen opwekken. Je voelt je angstig, onzeker, ontevreden, boos, verdrietig, schuldig, beschaamd, depressief, moe, leeg… en je krijgt die gevoelens maar niet weg.

We gaan manieren zoeken om terug controle, bevestiging, liefde en veiligheid te voelen. Je zoekt seks, aandacht, relaties, drugs, alcohol, nieuwe sensaties, kicks… Je gaat bingewatchen, eten, kopen, gamen, gokken, extreem sporten, overmatig werken…alles om de leegte en de pijn te verdoven.

Weet dat je geen slachtoffer meer hoeft te zijn van deze situaties en de waterval aan emoties die eruit voortvloeien!

SAMEN met jou wil ik deze ongezonde mechanismes gaan exploreren. Ik maak hierbij gebruik van de Sedona Methode. De Sedona methode leerde mij dat verhalen maken over je leven, analyseren en veel praten over je ervaringen helemaal niet nodig is om los te laten en je gelukkiger te voelen.

Als ervaringsdeskundige heb ik aan de lijve ondervonden wat het is om te herstellen van een afhankelijkheid. Zowel naar middelen als in relaties stelde ik mij afhankelijk op. Mijn herstel was pas geslaagd sinds ik ben gaan werken met mijn beperkende emotionele en mentale patroneNa 1 sessie zal je al een opmerkelijk verschil voelen. Je zal je rustiger voelen en liefdevoller naar jezelf en anderen. Je krijgt handvaten en inzichten die je zullen helpen om gezonde keuzes te maken in jouw leven. Ik zal je aanleren hoe je stelselmatig meer rust kan creëren in je hoofd en lichaam.

Als we samen op weg gaan, kan je een helder en rustig hoofd verwachten. Terug controle over jezelf, je gedachten en je emoties. Je zal meer perspectief en zin in het leven krijgen.

Ik kijk er naar uit om met je samen te werken. De resultaten zullen je versteld doen staan.

Liefs

Carmen

Jouw investering

 • Gratis online kennismakingsgesprek van 15 min, om te zien of mijn werkwijze iets voor jou kan betekenen
 • 80€/75min
 • Starterspakket van 3 gesprekken/240€ ( nu 10% korting/215€) 
 • Pakket van 5 gesprekken/400€ ( nu 15% korting/347€)
 • Pakket van 10 gesprekken / 800€ (nu 20% korting/660€
 • maak een afspraak via carmen@practicetheinside.be of via mijn website www.carmenwindels.be

Uit respect voor mijn tijd en dat van andere cliënten vragen we bij een annulatie binnen de 24u een volledige vergoeding.

© 2024 Practice the Inside - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid