Ademcoaching

“Uit het hoofd, in het lijf!”     

 Ademen is het eerste wat je doet als je geboren wordt. Dit is geen aangeleerd gegeven maar een onbewust en natuurlijk proces. Tijdens een ademsessie wordt je bewust gemaakt van je adempatroon en gaan we terug op zoek naar jouw vrije ademen! De manier waarop we ademen is onlosmakelijk verbonden met hoe we in het leven staan, hoe we onze grenzen aangeven, welke ruimte we innemen.

Tijdens een ademsessie kom je in contact met je lichaam. Je leert opnieuw optimaal ademen met alle positieve gevolgen van dien! Beschouw het als een geschenk aan jezelf. Loslaten wat je niet meer dient en jezelf ten volle omarmen in het hier en nu.

JA zeggen tegen ademen is JA zeggen tegen het leven!

Lichaamsgerichte coaching

Tijdens een sessie lichaamsgerichte coaching krijg je meer inzicht in hoe jouw lichaam zichzelf draagt en welke (overbodige) spanning dat je met je mee draagt. Dit zijn soms oude patronen opgeslagen in je lichaam vanuit onze jeugd. Dingen die we misschien met ons hoofd geplaatst hebben maar waarin ons lichaam nog niet gevolgd is. Of misschien zijn het huidige patronen waarvan het deugd zou doen om je er bewust van te worden. Het is een weg naar meer comfort in je eigen lijf, meer ontspanning en een completer gevoel.

Kostprijs

Ademsessie: 90€/ 90min

Lichaamsgerichte sessie: 60€/60min

© 2024 Practice the Inside - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid