Het ‘Werken in de Ruimte’ is een methodiek ontstaan vanuit een passie. Een oncontroleerbare prikkel om de hedendaagse coach -en therapiewereld door een integratieve bril te zien. Wij zijn gebeten door het integratief denken en beoefenen vanuit deze invalshoek onze professionele passie.

Je leert als coach/therapeut aan de slag te gaan met concrete, actiegerichte oefeningen. Deze worden aan de hand van je eigen lichaam en/of materiaal in de ruimte uitgezet. Dankzij deze methodiek breng je je coachee letterlijk en figuurlijk in beweging. Het zijn stimulerende oefeningen waardoor het bewustwordingsproces van de coachee sneller plaatsvindt.

Dankzij eigentijdse en verschillende visuaulisatietechnieken houdt de coachee zijn inzichten langer vast en zet deze vaker om in concreet gedrag. Allerhande theoreeën uit verschillende therapeutische en coachende strekkingen ( psychodrama, ACT, cognitieve gedragstherapie, oplossingsgericht coachen, systeemopstellingen,…) worden omgezet in hedendaagse, praktische oefeningen die je als coach/therapeut kunt gebruiken binnen jouw eigen coachende/therapeutische setting.

In deze driedaagse training maak je kennis met de methodiek ‘ Werken in de Ruimte’. Dag 1 is voor iedereen die zich inschrijft verplicht te volgen omdat we hier aan de slag gaan met het theoretisch kader. op dag twee of drie kan er afhankelijk van eigen interesseveld al dan niet ingeschreven worden op één of beide dagen.

Op dag twee zoomen we in op het ‘Coachend werken in de Ruimte’ gericht op heden en toekomst, op dag drie zoomen we in op het ‘Therapeutische werken in de Ruimte’, gericht op het verleden, trauma en verwerking.

Interesse in deze workshop?

Neem contact op

Wil je graag meer info over onze Groepsessies, Practica, Workshops en Opleidingen? Schrijf je dan nu in op onze viermaandelijkse nieuwsbrief!

© 2021 Practice the Inside - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid