We coachen jouw team in mogelijke problemen die zich voordoen op de werkvloer. Je krijgt coaching rond jouw persoonlijk functioneren en je functioneren binnen je team.

Je leert daarnaast beter worden in je job door te leren van elkaar, je maakt elkaar inhoudelijk sterker. Je denkt als groep mee over een probleem en/of een praktijksituatie. De ervaring van het werken met deze methode verrijkt je professioneel functioneren.

We coachen jouw team met allerlei hedendaagse methodieken die variëren van geweldloos communiceren van M.Rosenberg, kernkwadranten van Ofman, het business grow-model, het levenswiel, kwaliteiten -vaardigheden of-drijfverenspel tot herstelgerichte en/of proactieve cirkels. Dit is slechts een kleine greep uit ons aanbod. Wij streven ernaar om met zoveel mogelijk eigentijdse methodieken te werken, waar wij ons voortdurend in bijscholen.

Wij richten ons voornamelijk op jouw team en zijn bijzonder karakter. We werken dan ook altijd een uniek behandel of herstelplan uit in overleg met de opdrachtgever. Zorg op maat is dan ook ons paradepaardje.

Interesse in deze opleiding?

Neem contact op

Wil je graag meer info over onze Groepsessies, Practica, Workshops en Opleidingen? Schrijf je dan nu in op onze viermaandelijkse nieuwsbrief!

© 2021 Practice the Inside - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid