Lisa Van den Bunder

Voedings- ervaringsdeskundige ‘Mindful eating practitioner’ en coach

Expertise: emo-eten, binge-eten, ‘gecontroleerd eten’, negatief zelfbeeld, perfectionisme

In een stressvolle wereld waar mensen ziek worden, zich niet goed voelen en voeding gebruiken om hun emoties te verdringen en/of trauma’s te verwerken, breng ik heling door een combinatie van voeding, emotioneel welzijn en mindset-coaching aan te bieden. Op die manier werk ik op de verschillende lichamen. Het fysieke lichaam is vaak het startpunt, maar niet het eindpunt. 

Voor wie:

Ik leer je de tools om jezelf terug in balans te brengen. Om je goed in je vel te voelen, zelfvertrouwen uit te stralen en op te komen voor jezelf. Door met mij te werken kom je terug in contact met je authentieke zelf. Dit straalt af op de rest van je leven: je relatie met voeding, je job, je gezins- en financiële situatie. 

Ben jij iemand die verlangt naar verandering, die gemotiveerd is en die niet vies is om praktijkoefeningen te integreren in je dagdagelijks leven dan werk ik graag met je samen!

Investering: 

Ik werk op jouw tempo dus je kan per afspraak werken, of instappen in een traject. Voor ik een traject opstart, plannen we een eerste afspraak of een gratis kennismakingsgesprek (30min)

Per afspraak:

  • 95€/(50min)  
  • Uit respect voor mijn tijd en dat van andere cliënten vragen we bij een annulatie binnen de 24u een volledige vergoeding.
  • Maak je afspraak of gratis kennismakingsgesprek via de online agenda: https://onebiteatatime.eu/boek-een-afspraak/

Locatie:

  • Online via Zoom
  • In mijn praktijk in Brussel, salomélaan 10, 1150 Sint-Pieters-Woluwe
  • Bij Praktijk Yi Dong, tramstraat 1, 970 Heusden
© 2023 Practice the Inside - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid