Marc Van den Borre

Integratief Coach- Loopbaancoach-Voice Dialogue

‘Levenskunst bestaat erin te verlangen wat je reeds bezit.’ (Karel Jonckheere)

Als muzikant, koorleider, onderwijsdirecteur en reisleider begeleid ik dagelijks heel wat mensen.
Voor mezelf is een gezonde nieuwsgierigheid in de andere, luisteren zonder oordeel en samen stappen zetten iets natuurlijks en vanzelfsprekend. Ik heb dit steeds ervaren als een kracht en meerwaarde binnen de relatie met de andere.Vanuit die ervaring is de drang ontstaan om mezelf in dat coachende verder te verdiepen. Als coach begeleid je de andere in zijn zoektocht naar een nieuw evenwicht. Daarbij zichzelf niet verliezen maar de juiste plek zoeken, is niet altijd eenvoudig maar wel belangrijk. Luisteren zonder oordeel, ruimte geven, respect en veiligheid creëren zie ik als startpunt bij het coachingsproces.

Als coach begeleid ik de andere in zijn zoektocht naar een nieuw evenwicht.  Daarbij zichzelf niet verliezen maar de juiste plek zoeken is niet altijd eenvoudig maar wel belangrijk. 
Luisteren zonder oordeel, ruimte geven, respect en veiligheid creëren zijn voor mij het startpunt bij hetcoachingsproces. Via gesprek, lichaamswerk en opstelling gaan we stap voor stap op ons doel af.  
Het uitzoeken van onze eigenwaarde en verlangens krijgt tijd en ruimte om te groeien en te verdiepen.

Voor wie

Jongeren ( + 12 jaar) en volwassenen

Jouw investering

  • 70€/uur
  • uit respect voor mijn tijd en dat van andere cliënten vragen we bij een annulatie binnen de 24u een volledige vergoeding.
© 2023 Practice the Inside - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid