Francisco Ferrerlaan 132, 9000 Gent

7- daagse retreat aan de Spaanse kust

Welkom bij een Unieke Reiservaring te Jávea

Ga mee op retreat naar Javea aan de Costa Blanca, waar natuur en innerlijke groei samenkomen.

Verken de adembenemende miradors, historische straatjes en zonovergoten stranden van Javea, terwijl je tegelijkertijd dieper in jezelf duikt met ons unieke “Practice the Inside”-programma.

Ga met ons mee en ontdek Javea, de groep en jezelf!

¿hasta entonces?

Johanna en Katrien

twee erkende therapeuten/coachen

Wij begeleiden jullie tijdens de retreat altijd in duo, dit zorgt voor verschillende invalshoeken en dus diepere inzichten in jezelf.

Samen leiden we je door de prachtige omgeving en je persoonlijke groei, met humor en enthousiasme.

Verkenning en Innerlijke Reflectie

Ontdek de mooiste bezienswaardigheden van Javea, van de bruisende haven tot het kristalheldere water.

Naast fysieke verkenning richten we ons op jouw innerlijke wereld met meditaties, coachvragen en ervaringsgerichte activiteiten.

Rust en Verbondenheid

Geniet van deelcirkels en stiltemomenten in de natuur, die zorgen voor rust en verbinding met jezelf en de groep. Je mag doorheen ons programma altijd je eigen tempo bepalen.

Onze accommodatie in het serene nationaal park de Montgo biedt de ideale omgeving voor verdieping en ontspanning.

Prachtige accommodatie

We verblijven in een bijzonder mooie woning gelegen in het natuurpark Montgo.

Deze biedt de perfecte setting voor ontspanning en verdieping, waar je volledig tot rust kunt komen en je innerlijke wereld kunt verkennen.

Vanop het dakterras heb je een prachtig uitzicht op zee en de baai van Javea. We slapen in een ruime woning met zes volledig vernieuwde kamers en badkamers. Samen kokkerellen doen we in de Bohemien geïnspireerde keuken, om daarna heerlijk te tafelen op het ruime binnen of buiten terras.

RETREAT Jávea

aan de Balearische zee ten noorden van Alicante

We laten jullie proeven van het begeleiden in duo waardoor we verschillende perspectieven aanreiken, een breder scala aan ideeën en inzichten kunnen meegeven en de groep op een veilige manier kan verbinden.

We zijn een krachtige tandem met elk een verschillende en tegelijkertijd aanvullende aanpak. Samen begeleiden we je niet alleen doorheen dit prachtige land maar ook op je persoonlijke, innerlijke reis.

Dit alles met een heerlijk vleugje humor en een grote dosis enthousiasme.

Wanneer?

Van 17/10/2024 tem 23/10/2024

Kostprijs?

1350 € // waarvan €400 voorschot bij inschrijving te betalen (factuur mogelijk)

INCLUSIEF overnachtingen – alle maaltijden – alle verplaatsingen ter plekke met huurauto-alle excursies en begeleide activiteiten op land en water – Practice The Inside programma geschreven en begeleid door Katrien & Johanna

EXCLUSIEF verplaatsingskosten van en naar Javea – alle dranken- excursies en/of activiteiten in vrije tijd

voor wie?

Deze reis is ideaal voor iedereen die op zoek is naar avontuur, zelfreflectie en de mogelijkheid om te groeien en te verbinden met gelijkgestemde individuen.

Voor volwassenen. Boeken als individu of samen met vriend/vriendin of op aanvraag voor een eigen samengestelde groep van 10 personen

inschrijven

Stuur een mail naar info@practicetheinside.be met als onderwerp ‘ Inschrijving Javea’ vermeld in je mail jouw naam, voornaam en de bevestiging dat je het voorschot van €400 hebt overgeschreven naar ‘ Groepspraktijk Practice the Inside – BE32 7360 6530 3902 ( indien je graag alles op factuur wilt, stuur je jouw facturatiegegevens mee in je mailtje)

let op

Je bent pas zeker van jouw plekje als we je voorschot ontvangen, van zodra dit gebeurt is, krijg je van ons een persoonlijk mailtje met alle praktische gegevens ivm de groepsreis.

Programma

Welkom bij onze bijzondere groepsreis naar Javea, een prachtige bestemming aan de Costa Blanca in Spanje.

Op deze reis ontdekken we samen de mooie kustplaats Javea met haar hoogtepunten. Onze reis is niet alleen ontworpen om de schoonheid van de omgeving te ervaren, maar ook om de mooiheid van je eigen innerlijke wereld te verkennen.

We zullen werken met diepe coachvragen, somatisch bewustzijn, deelcirkels, momenten van stilte en het bewonderen van de natuur. Hieronder vind je een blik op wat je kan verwachten.

Verkennen van de Natuur en Bezienswaardigheden

We beginnen met het verkennen van de prachtige miradors van Javea, waar je adembenemende panoramische uitzichten zult ervaren.

Vervolgens duiken we in de bruisende haven van Javea en Denia om de maritieme charme van deze steden te ontdekken. We brengen ook ontspannen dagen door op de zonovergoten stranden van de Costa Blanca en het verkennen van de historische straten van Javea.

Ook wandelen in de natuur en snorkelen in kristalhelder water staat op ons programma.

Practice the Inside programma waarin innerlijke reflectie centraal staat

Naast het verkennen van de fysieke schoonheid van Javea, nodigen we je uit dieper in jezelf te duiken.

We roepen jouw somatisch bewustzijn op en werken met diepgaande coachvragen en verschillende technieken:

Visualisaties

Meditaties

Manifestaties

Creatief werken met Mind&Body

Lichaamsgerichte focustechnieken

om je bewust te worden van je innerlijke wereld, dromen, doelen en obstakels.

Verbondenheid en Rust

Tijdens de reis zullen we deelcirkels creëren waarin we onze ervaringen kunnen delen.

Stiltemomenten in de natuur zullen ook bijdragen aan een gevoel van diepe rust en verbondenheid met de omgeving en elkaar.

Twee voor de prijs van één

We laten jullie proeven van het begeleiden in duo waardoor we verschillende perspectieven aanreiken, een breder scala aan ideeën en inzichten kunnen meegeven en de groep op een veilige manier kan verbinden.

We zijn een krachtige tandem met elk een verschillende en tegelijkertijd aanvullende aanpak. Samen begeleiden we je niet alleen doorheen dit prachtige land maar ook op je persoonlijke, innerlijke reis. Dit alles met een heerlijk vleugje humor en een grote dosis enthousiasme.

Door de verkenning van de uiterlijke wonderen van Javea te combineren met de verkenning van je innerlijke zelf, biedt deze ervaringsreis een unieke kans voor zelfontdekking, reflectie en persoonlijke ontwikkeling. 

Omarm deze betoverende bestemming en begin aan een reis waarbij je niet alleen de stad ontdekt, maar ook jezelf en boeiende anderen.

Deze reis is ideaal voor iedereen die op zoek is naar avontuur, zelfreflectie en de mogelijkheid om te groeien en te verbinden met gelijkgestemde individuen. We kijken er naar uit om deze bijzondere reis met jullie te delen en samen unieke herinneringen te creëren.

Unieke accommodatie

We verblijven op een unieke locatie in het nationaal park de Montgo, op slechts enkele passen van het prachtige uitkijkpunt Les Molins.

Weg van de drukte biedt deze accommodatie de perfecte omgeving voor verstilling, verdieping en verbinding met de natuur, jezelf en de groep.

Concreet programma

We kijken er naar uit om deze bijzondere reis met jullie te delen en samen unieke herinneringen te creëren.

Dag 1

Aankomstdag

Practice the Inside-programma start om 19u

Maaltijd wordt voorzien in ‘Entre Los Molinos’ .

Dag 2

Ontbijt op onze verblijfplaats ‘Entre Los Molinos’

Practice the Inside-programma

Wandeling in het natuurpark Montgo

Dineren in Casa Brisa

Dag 3

Ontbijt op het dak van ‘Entre Los Molinos’

Practice the Inside-programma

Begeleide excursie op zee langs de kustlijn van Javea

Het bruisende avondleven in het havenstadje Denia verkennen met heerlijk dineren in een Deniaanse tapasbar

Dag 4

Rustdag waarin je zelf kan kiezen wat je graag wilt doen. Strand, paardrijden, bergwandeling, excursie met scooters, aan het zwembad relaxen…Je doet gewoon lekker je eigen zin

BBQ in Entre Los Molinos met Practice the Inside-programma

Dag 5

Ontbijt in Denia in de Chabada

Bezoek aan de locale markt

Wandeling Portitxol, Mirador Cabo de la nao en Platja Granadella

Samen lekker koken in Entre Los Molinos, met producten verworven van de markt gekaderd in ons Practice the Inside-programma

Dag 6

Stiltewandeling met zonsopgang

Practice the Inside-programma verwerkt in een bezoek aan de tuin van L’ Albarda

Lunch in Chabada Javea

Vrij moment in Javea

Bezoek aan wijngaard waar we dineren met zonsondergang

Dag 7

Ontbijt in Entre los Molinos en Practice the Inside-programma tot en met 12u

Afscheid

FAQ

Wil je je graag inschrijven voor deze groepsreis?

Of heb je een vraag? Wij horen graag van je.

Wat doe je op een retreat?

Op een retreat neem je deel aan activiteiten die gericht zijn op ontspanning, introspectie, persoonlijke groei en welzijn. Dit kan onder andere meditatie, yoga, workshops, reflectieve oefeningen, gezonde voeding en rustige omgevingen omvatten.

Wat is een retreat?

Een retreat is een speciale vakantie waarbij je je terugtrekt uit de dagelijkse routine en de drukte van het leven. Het is een tijd om te ontspannen, op te laden en te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Retraite vakanties kunnen zich richten op verschillende aspecten, zoals spiritualiteit, mindfulness, wellness, creativiteit of lichamelijke gezondheid.

Waarom een retreat?

Een retreat kan verschillende voordelen bieden, zoals het verminderen van stress, het vergroten van zelfbewustzijn, het bevorderen van emotionele en fysieke welzijn, het verkrijgen van nieuwe inzichten, het loslaten van oude patronen en het vinden van innerlijke rust. Het is een gelegenheid om te ontsnappen aan de dagelijkse routine en tijd te nemen voor zelfzorg, groei en herstel.

Kijkje in onze vorige retreats

Senegal
binnenkort
Werken met verdriet
binnenkort
Previous slide
Next slide